Blog categories

Comments

U sklopu Dana ružičastih majci održan je okrugli stol Otvorene medijske grupacije i Centra za kulturne djelatnosti, uz sudjelovanje Ježeve kućice, Odbora mladih Poliklinike za zaštitu djece Grada Zagreba, Hrabrog telefona i Psihološkog centra Kauch.

Okrugli stol održan je kao dio medijske kampanje projekata Biram drugačije – nasilje i mržnja nisu moj izbor i Pametno ne nasilju, uz potporu Ministarstva rada, mirovinskog sustava, branitelja i socijalne politike.

U sklopu okruglog stola govorila je psihologinja Ježeve kućice Ivana Garašić, koja je sa Marinom Trbus iz Psihološkog centra Kauch sudjelovala i u izradi scenarija za filmiće koji promoviraju nenasilje, a slijedit će ih i priručnik namijenjen korištenju u školama.

Snimku okruglog stola možete pogledati ovdje:

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fomg.croatia%2Fvideos%2F126710159361390%2F&show_text=false&width=560

A ovo su neki od videa nastali tijekom projekta:

O svemu je izvijestio i RTL:

https://magazin.hrt.hr/mladi/nacionalni-dan-borbe-protiv-vrsnjackog-nasilja-837394?fbclid=IwAR0megVEirketGcILpwr4svtKhYuuK1S3_y7-ftHtgDCF1hF42Y48L_ZrV8